Pedaleur de Flandres

Pedaleur de Flandres is zowel een fietscafé in het centrum van Gent, als het bedrijf van Dieter Jacobs, die voor verschillende merken in de fietsindustrie werkt. Loud & Clear optimaliseerde de website van het café en verhuisde de oude businesswebsite van Wix naar hetzelfde WordPressthema als de cafésite.

website pedaleur de flandres distributie website pedaleur de flandres cycling cafe

Optimalisatie website
Pedaleur de Flandres
Cycling Café

De basis voor de website van het fietscafé werd door studenten van de Thomas Moore Hogeschool gemaakt, Loud & Clear zorgde voor de finetuning en hosting er van. We maakten de website vertaalbaar, werkten de webshop af, zorgden voor een optimale gebruikservaring op mobiele apparaten, integreerden verschillende contactformulieren, een Instagramfeed en een reservatietool voor indoor trainingen.
Spring op je fiets en drink een koffie in Voldersstraat 58, of ga eens kijken op www.pedaleurdeflandres.be.

website pedaleur de flandres aanbod

Pedaleur de Flandres
Supporting Cycling Brands

Na de website van het café, was het tijd om ook de website van het aanbod voor professionelen aan te pakken. De vroegere site was in Wix gemaakt en niet mobile responsive (zie afbeelding). We maakten een nieuwe structuur voor een beter user experience en verplaatsten de website naar hetzelfde WordPress thema als de website van het café, met een ruimere optie aan vertaalmogelijkheden. Daarnaast werden er ook forwards ingesteld van de lokale domeinen van de bedrijven die Pedaleur de Flandres vertegenwoordigt naar de bijhorende pagina's op deze site.
Meer weten? www.pedaleurdeflandres.eu.

wix website pedaleur de flandres distributie
website pedaleur de flandres aanbod