Aanbod

Loud & Clear helpt je graag verder met je website of andere (online) creatieve worstelingen. Omdat jouw project centraal staat, werk ik niet met vaste prijzen voor het bouwen van een site of het maken van een logo. In de eerste plaats ga ik luisteren naar de noden, doelen en dromen van je bedrijf, want dat is waarvoor je komt, toch? We brainstormen over de mogelijkheden en onderzoeken wat het minimale is dat je nodig hebt om van start te gaan. Vervolgens maak ik een inschatting van het aantal nodige uren waarop ik de prijs ga baseren, en gaan we echt van start. Op een goeie basis bouwen we verder. Als je bedrijf nog volop in de opstart zit, groeit het project zo op je eigen tempo mee.

visitekaartje Loud & Clear Gent

WordPress websites en branding op maat

Als consultant helpt Loud & Clear je jouw online dromen concreet te maken. Jij staat centraal. Samen gaan we brainstormen, zoeken we naar structuur en bouwen we een resultaat waar iedereen trots op kan zijn. Van logo tot webshop, alles kan!

Interface & usability consultancy

“People ignore design that ignores people.”
— Frank Chimero
Gebruiksvriendelijkheid bepaalt hoe goed een product ontvangen wordt. Een duidelijke interface is cruciaal wanneer je wil dat je product ook effectief gebruikt zal worden. Loud & Clear is graag brainstormpartner om de userflows en interface van je app of site te verbeteren.

Workshop maak je eigen WordPress site

Heb je concrete plannen om je eigen site te bouwen en zie je het allemaal wel voor je, maar lijkt WordPress nog steeds rocketscience? Samen gaan we aan de slag. We installeren we WordPress op jouw domein, leer je pagina's maken, een menu bouwen, een thema installeren en bekijken we welke plugins er handig zijn voor jouw site. Aanbod op maat.

Website optimalisatie voor doe-het-zelvers

Maakte je zelf een website voor je zaak maar heb je het gevoel dat er toch wat dingen niet helemaal kloppen? Heb je twijfels bij de gebruiksvriendelijkheid, informatiearchitectuur, tekst of bepaalde design keuzes? Voor 100 euro bekijken we samen je website en bespreken we mogelijke verbeterpunten. Daarna ontvang je een checklist met aanpassingen die je zelf kunt maken.

Copywriting en content advies

Wie zoekt, die vindt. Als de woorden waar je klant naar zoekt op je site te vinden zijn dan toch. Teksten optimaliseren voor zoekmachines, Lorem Ipsum in klare taal omzetten of taalvoutjes opsporen? Kunnen we! Ook bij het bedenken van een logische opbouw van je content helpt Loud & Clear je graag verder.